Cap Pela

Nom artístic

Públic destinatari

Tots els públics

Durada

75 min

Preu (BI+IVA)

3.850,00 €

Espai

Interior/exterior

Any incorporació CACIM

08/08/2017

Sinopsi/Resum

A principi de l’any 1994, un grup de joves de Palma va sorprendre tothom amb una fórmula tan senzilla com efectiva: interpretar els seus temes preferits del pop-rock només amb la veu, sense cap tipus d’acompanyament instrumental. Quatre veus femenines i tres veus masculines (dues sopranos, dues contralts, dos tenors i un baix) amb les quals aborden i desgranen un ventall sonor amplíssim i sorprenent, amb el qual reconstrueixen i reinventen grans èxits del blues, pop-rock i jazz de tots els temps i cançons tradicionals i populars de tot el món. S’han convertit en pioners de la música a cappella de les Illes Balears i un dels màxims exponents d’aquest estil del panorama musical i vocal de l’Estat espanyol a força de feina i dedicació. En directe, Cap Pela es mostra tal com són: alegres, apassionats i naturals.

Programa

«Bohemian Rapsody» de Queen
«No, woman no cry» de Bob Marley
«My baby just cares for me» de Nina Simone
«Close to me» de The Cure
«English-man in New York» de Sting

També interpreten temes de creació pròpia com «No som el rei» o «Coses», així com cançons recollides de la tradició mallorquina («La dama de Mallorca», «So de pastera»...) o un disc compost íntegrament per cançons de Nadal («White Christmas», «Jingle Bells», la Sibil·la...).

Fitxa artística

Veus: Esther Barceló, Sofía Domènech, Begoña de la Iglesia, Carol Domènech, Guillem Ramon, Santiago Francia i Joaquim Domènech

Característiques de l'espai i condicions tècniques

Es necessiten camerinos.
Vegeu les especificacions tècniques.

Dades muntatge i desmuntatge

1 h / 1h

Dades de contractació

Associació Manangelment Musical
Àngel Pujol
605 063 285
angelpujol63@gmail.com 
 


Informació relacionada