Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Uns vestuaris nous i enllumenat més sostenible per al camp de futbol de Santa Eugènia

Uns vestuaris nous i enllumenat més sostenible per al camp de futbol de Santa Eugènia

(19/08/2021)

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha visitat el camp de futbol de Santa Eugènia, on ha conegut de la mà del batle Joan Riutort les millores que s’hi han fet gràcies a les inversions del Consell de Mallorca. També hi ha assistit el director de Desenvolupament Local, Jaume Tomàs. 

L’ajuda econòmica del Consell cap als ajuntaments millora els serveis municipals i els edificis que utilitza la ciutadania en el seu dia a dia. Un exemple d’aquestes instal·lacions renovades són els vestuaris del camp de futbol de Santa Eugènia. Aquestes vestuaris, amb un sistema de consum de refrigeració elèctric baix, són una gran millora també per als usuaris de la piscina. 

La col·laboració entre institucions no només permet millorar instal·lacions i serveis, sinó que també es treballa per fomentar l’estalvi energètic. Per això, l’Ajuntament de Santa Eugènia ha substituït l’enllumenat de les quatre torres d’aquest camp de futbol per un de més sostenible. 

Aquestes dues actuacions en aquest camp han suposat una inversió per part del Consell d’uns 231.000 euros. Per a l’any 2020-2021 es preveu un total de 503.000 euros en ajuts d’inversió municipal a Santa Eugènia. 

Com afirma el conseller Alzamora, “som conscients que el pressupost per fer inversions en municipis petits és limitat, per això en la darrera convocatòria d’ajudes per a inversions municipals, que cobreix els anys 2020 i 2021, hem destinat a Santa Eugènia mig milió d’euros, que permetran, per exemple, millorar la xarxa de pluvials, adquirir un immoble per a les necessitats d’habitatge del municipi o fer les obres d’un punt verd accessible per a persones amb mobilitat reduïda.”

La nova instal·lació està situada al costat del camp de futbol i de la piscina, i serà accessible a altres persones usuàries del poliesportiu. Els vestuaris antics “tenen 35 anys, i aquests nous permetran que els usuaris de la piscina tinguin un vestuari per a ells i no hagin de sortir cada vegada del recinte de la piscina i anar fora. Per tant, és una gran millora i quan no hi hagi temporada de piscina permetrà que els usuaris d’altres activitats com bàsquet o futbol puguin accedir-hi també”, ha declarat el batle Riutort.