Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Turisme del Consell conclou el 2019 amb 70 accions promocionals a 19 països emissors

Turisme del Consell conclou el 2019 amb 70 accions promocionals a 19 països emissors

(27/12/2019)

El Consell de Mallorca, a través del Departament de Turisme i Esports i de la Fundació Mallorca Turisme, ha dut a terme enguany una intensa activitat de promoció turística de Mallorca, amb especial incidència als mercats emissors principals, així com als emergents.

En total han estat 70 accions promocionals, 29 de les quals s’han desenvolupat en col·laboració amb Turespaña. S’ha cercat l’impacte a una vintena de països: Alemanya, Regne Unit, Espanya, Suècia, Dinamarca, Noruega, Holanda, Àustria, Finlàndia, Irlanda, Suïssa, Bèlgica, Rússia, França, Italià, Eslovàquia, Polònia, Estats Units i el Japó.

Els esforços de l’equip de Turisme del Consell s’han focalitzat en tenir presència en aquests mercats a través de diferents tipus d’accions: assistència a fires (generalistes i de producte), participació en esdeveniments itinerants, organització de viatges de premsa i viatges de familiarització, així com col·laborar en esdeveniments de promoció com jornades o conferències.

A més de fires i trobades promocionals generalistes, el Consell ha participat en esdeveniments i ha organitzat accions enfocades a productes específics, com ara, turisme actiu, nàutic, cultural, mediambiental, així com golf i MICE.

Pla de promoció turística de Mallorca

Des del Departament de Turisme i Esports del Consell es treballa en la redacció del primer Pla de promoció turística de Mallorca, que estarà llest per al primer trimestre de 2020. 

L’objectiu del pla és generar estratègies i sinergies entre la totalitat del sector, tant de l’àmbit públic com del privat, perquè tots els ens implicats en la primera indústria de l’illa treballin de manera coordinada i amb una mateixa finalitat: un turisme sostenible socialment, econòmica i mediambiental.