Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Natalia Troya, Cristina Ballester, Paula Ginard i Jaume Alzamora prenen possessió de les noves direccions insulars

Natalia Troya, Cristina Ballester, Paula Ginard i Jaume Alzamora prenen possessió de les noves direccions insulars

(12/06/2017)

El departament de Territori i Infraestructures incorpora la direcció insular de Seguretat Viària i Activitats Classificades

La sala d'Audiències del Consell de Mallorca ha acollit aquest dilluns matí, en presència de Miquel Ensenyat, la presa de possessió dels directors insulars de Promoció Sociocultural; Hisenda, Pressuposts i Projectes; Turisme; i Seguretat Viària i Activitats Classificades.

Natalia Troya Isern ha promès el càrrec de directora insular de Seguretat Viària i Activitats Classificades, càrrec de nova creació i que s'incorpora al departament de Territori i Infraestructures que encapçala Mercedes Garrido. Troya va deixar la batlia de Son Servera el passat dissabte i, a partir d'ara, segueix a l'Ajuntament com a regidora d'Urbanisme i Personal, càrrec que ja va ocupar durant la passada legislatura. A més, ha exercit de cap de protocol de Presidència del Govern de les Illes Balears. Troya és llicenciada en Dret, per la Universitat de Comillas de Madrid, i diplomada graduada social, per la Universitat de les Illes Balears.

Paula Ginard Vílchez, fins ara directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, ha pres possessió del càrrec com a directora insular de Turisme. Per la seva part, Cristina Ballester Parets, fins ara directora insular d'Hisenda i Pressuposts, ha promès el càrrec de directora insular d'Hisenda, Pressuposts i Projectes.  Les dues direccions insulars formen part del departament d'Economia i Hisenda, que dirigeix Cosme Bonet.

Jaume Alzamora Riera, fins ara director insular de Participació ciutadana i Joventut, ha pres possessió del càrrec de director insular de Promoció Socioeconòmica. El càrrec s'insereix en el departament de Participació Ciutadana i Presidència, que encapçala Jesús Jurado.

Les preses de possessió s'emmarquen en els canvis en l'organigrama anunciats pel president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, a principis de juny, i que responen a una reorganització dels departaments per assumir noves competències i millorar l'eficiència de la institució.