Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorquines del món i artistes de fora de l’illa a «La lluna en vers 2021»

Mallorquines del món i artistes de fora de l’illa a «La lluna en vers 2021»

(15/04/2021)

El festival d’estiu de la Fundació Mallorca Literària ha programat activitats entre juny i setembre als escenaris tradicionals i també n’incorpora de nous

La vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, i la directora de la Fundació Mallorca Literària, Carme Castells, han presentat avui el programa de l’edició d’enguany del festival d’estiu «La lluna en vers», que inclou concerts, teatre, recitals de poesia i la projecció d’un documental sobre Damià Huguet. En el programa destaquen dues «mallorquines del món», definides així per Castells, com Concha Buika i Maria del Mar Bonet, que actuaran a Consolació i al Teatre Principal, respectivament.

Durant la presentació, Busquets ha destacat el compromís del Consell amb la cultura i amb les diferents disciplines artístiques que ens poden acostar a la literatura. Busquets ha explicat que el programa inclou artistes i companyies de Mallorca, amb l’objectiu de donar suport al teixit cultural illenc, alhora que du propostes de fora que enriqueixen la programació cultural.

En aquest sentit, Castells ha destacat que el programa inclou fins a quatre concerts d’artistes que actuaran per primera vegada a Mallorca: Laura LaMontagne i PicoAmperio, Izaro, Maria Mazzotta i Joina Canyet. Així mateix, la Fundació Mallorca Literària col•labora un any més amb el «Mobofest», amb el concert de Pau Vallvé.

Als escenaris tradicionals de «La lluna en vers», a Binissalem i Sant Joan, se n’afegeixen de nous, com l’amfiteatre Joan Mas de Deià i la terrassa de l’edifici es Molinar de Montuïri. També s’han programat activitats de «La lluna en vers» al castell de Capdepera, al Teatre Municipal de Santanyí, a la Sala Gran del Teatre Principal de Palma, a Baix de sa Riba de Lloret, al claustre del Convent de Manacor, a l’església del Convent de Campos i a l’ermita de Sant Blai de Campos.

Per als espectacles, s’ha calculat la capacitat en funció de les restriccions sanitàries actuals i es podran adaptar si canvien.

Podeu veure el programa complet del festival aquí.