Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca Activa reforça el seu servei i augmenta la xifra d’agents que passa de 7 a 11 professionals

Mallorca Activa reforça el seu servei i augmenta la xifra d’agents que passa de 7 a 11 professionals

(13/07/2021)

La demanda de cursos de la plataforma acumula gairebé 1.250 inscripcions.

La consellera de presidència, Teresa Suárez, s’ha reunit aquest dimarts a la sala de plens del Consell de Mallorca amb els agents de Mallorca Activa, que han incrementat de 7 a 11 professionals. Suárez ha destacat que «la institució reforça aquest servei que ha estat molt ben rebut pels municipis petits, ja que és una iniciativa innovadora per impulsar el teixit productiu».

Mallorca Activa actualment suma gairebé 1.250 inscripcions als cursos formatius. La plataforma s’adreça als municipis de menys de 20.000 habitants, per dinamitzar i activar el teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial. 

Fins a la segona setmana del mes de juliol el telèfon de Mallorca Activa 610 582 939 que informa sobre les ajudes —i també resol dubtes sobre com tramitar-les— ha rebut més de 4.000 trucades i la xifra de visites al web ha superat les 19.400 consultes.

L’oferta formativa de Mallorca Activa està enfocada a donar resposta a les necessitats dels municipis de menys de 20.000 habitants detectades durant la pandèmia. Els agents varen conèixer de primera mà la realitat econòmica local i en primera instància es varen dedicar a informar de totes les ajudes a les empreses i als treballadors i les treballadores autònomes.

Alguns exemples dels cursos que es poden triar són el de gestió bàsica econòmica del petit comerç, disseny de productes i serveis turístics locals, suport vital bàsic, seguretat i higiene i protecció mediambiental a l’hoteleria o el de poda i empelta d’arbres fruiters.

 

25 municipis i més de 1.000 empreses

El directori d’empreses de Mallorca Activa segueix incorporant municipis a la seva base de dades. El municipi de Muro és la darrera incorporació i des d’avui les empreses mureres ja es poden inscriure al directori de Mallorca Activa. Amb la inclusió de Muro al directori d’empreses de Mallorca, ja es fa feina amb més de 25 municipis i localitats de la nostra illa.

Actualment hi ha 1.046 empreses presents al directori de la plataforma creada pel Consell de Mallorca

D’altra banda, aquest juliol Mallorca Activa ha participat en la I Jornada de Transformació Digital organitzada per l’Ajuntament de Sa Pobla, a través d’una de les agents que va oferir a les persones assistents una xerrada explicant els serveis que ofereix aquesta nova plataforma del Consell de Mallorca i les funcions que el seu equip d’agents ofereixen a tots els municipis de menys de 20.000 habitants de Mallorca.