Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca, a la fira turística BTravel de Barcelona

Mallorca, a la fira turística BTravel de Barcelona

(12/06/2021)

La nostra illa mostra davant el mercat nacional la seva proposta de seguretat, qualitat i sostenibilitat.

Mallorca està present a la fira internacional de turisme B Travel que es duu a terme a Barcelona de l’11 al 13 de juny.

L’estand de l’illa compta amb 12 coexpositors entre associacions, ajuntaments, entitats i empreses privades. Així, hi son presents els ajuntaments d’Alcúdia, Santanyí, Llucmajor i Pollença, així com l’Associació Hotelera de Sóller, Belive Hotels, Mallorca Ballons, Hoteles Viva & Resorts, Garden Hotels, Blau Hotels, Leomar Hotels-Rent Mallorca i THB Hotels.

Sota el lema Reactiva-T, aquest saló, especialitzat en turisme d’experiències per al públic final, compta amb la presència de la pràctica totalitat de les comunitats autònomes d’Espanya. La fira, que s’ha adaptat a les actuals condicions, comptabilitza 50 expositors des dels quals es mostren variades propostes de turisme de proximitat als assistents que visiten les instal·lacions a on s’ubica, el palau 8 del recinte de Montjuïc.

Mallorca presenta en aquesta cita turística la seva proposta segura, de qualitat i sostenible davant el mercat espanyol, un dels principals mercats per a la indústria turística mallorquina. 

Cal destacar que el nacional és un dels emissors més importants per a Mallorca, encara amb més potencial aquesta temporada en la qual, degut a les restriccions que encara estan actives per als desplaçaments entre països, incrementen l’interès per destinacions properes.