Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Llucmajor acull aquest dissabte la ‘I Cursa Diada de Mallorca’

Llucmajor acull aquest dissabte la ‘I Cursa Diada de Mallorca’

(15/09/2016)

Es tracta d’un esdeveniment gratuït que consta d’una cursa de 7 quilòmetres per als adults i de diverses curses més curtes per als més petits.

Dins els actes de la Diada de Mallorca, la Federació d’Atletisme de les Illes Balears junt amb la direcció insular de Relacions Institucionals i Presidència organitzen aquest dissabte 17 de setembre la ‘I Cursa Diada de Mallorca’ a partir de les 17:30 hores a la Urbanització Maioris de Llucmajor. És un esdeveniment gratuït que tindrà com a element principal una cursa de 7 quilòmetres que es realitzarà per un circuit d’asfalt pels carrers de la urbanització, amb sortida i arribada al carrer Galoita.

 

Però no serà l’únic acte de la jornada perquè també hi ha curses per a les categories pre-iniciació (nascuts a partir de 2011), iniciació, aleví, infantil i cadet, que faran un recorregut de 50, 100, 500, 1000 i 2000 metres respectivament. Per als més menuts, la direcció insular d’Esports posarà a la seva disposició tot un seguit d’activitats itinerants com castells inflables, rocòdrom, jocs gegants, entre d’altres. A més, tots els assistents podran gaudir d’una exhibició de feina del Grup Caní de Recerca a càrrec dels Bombers de Mallorca, gràcies a la col·laboració de la direcció insular d’Emergències.

 

Les inscripcions per aquesta ‘I Cursa Diada de Mallorca’ es poden fer a la pàgina www.elitechip.net fins el mateix dissabte dia 17 de setembre a les 13 hores, i a la carpa que estarà degudament assenyalada al pàrquing situat al costat de la línia de sortida fins a 10 minuts abans de l’inici de la cursa, on també s’entregaran els dorsals corresponents.

 

Aquesta prova comptarà amb un avituallament per als participants als 3,5 quilòmetres i també amb una ambulància medicalitzada situada al mateix recorregut de la competició.