Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La Targeta Gent Gran comença a funcionar amb més de 240 comerços adherits

La Targeta Gent Gran comença a funcionar amb més de 240 comerços adherits

(13/01/2020)

Més de 240 establiments de diversos municipis de l'illa ofereixen des d'avui avantatges i descomptes especials a les persones titulars de la Targeta Gent Gran, una targeta gratuïta, personal i intransferible que el Consell de Mallorca ja comença a expedir, destinada a les persones majors de 65 anys i pensionistes.

En un acte organitzat a un dels establiments «amics» de la Targeta Gent Gran, la consellera de Presidència, Teresa Suárez, ha informat que ja es poden sol·licitar als comerços adherits els avantatges que suposa ser titular de la targeta, una iniciativa del Consell de Mallorca destinada a les persones majors. La consellera ha explicat que l'objectiu d'aquesta targeta és doble, «d'una banda pretén ajudar les persones majors de 65 anys o pensionistes, que solen ser un dels col·lectius socials amb més dificultats econòmiques, a obtenir avantatges als comerços de l'illa en diferents àmbits de consum per fer retre la pensió o estalvis» ha explicat. D'altra banda, ha dit Suárez, «apostam de manera ferma i clara pel comerç i serveis de proximitat, creant una xarxa d'establiments comercials adherits que ajudi a dinamitzar l'economia de les barriades i pobles de Mallorca».

A l'acte hi ha assistit Toni «Ballador», imatge de la campanya de difusió de la Targeta Gent Gran, i representants de diverses federacions d'associacions de persones majors de Mallorca, que han contribuït en fer conèixer aquesta iniciativa entre els seus associats.

La Targeta Gent Gran comença a funcionar amb un catàleg que inclou descomptes i avantatges en més de 240 comerços de diversos municipis de l'illa, que exhibeixen en un lloc visible el distintiu d'establiment «amic», amb la idea d'anar incorporant més establiments. «Cada establiment tria el descompte i avantatge que vol oferir i en quin tipus de producte» ha explicat la directora insular de Promoció Sociocultural, Carolina Abad. «Volem un catàleg viu, que es vagi actualitzant cada mes i des del Consell continuarem fent feina per aconseguit més comerços i serveis adherits», ha dit.

La Targeta Gent Gran la poden sol·licitar les persones majors de 65 anys o majors de 60 que siguin pensionistes per viudetat, jubilació o incapacitat, que estiguin empadronats a qualsevol municipi de Mallorca. D'altra banda, els comerços que ho vulguin també es poden adherir com establiment «amic». El procediment a seguir per a ambdues tramitacions es pot consultar a la web https://web.conselldemallorca.cat/targeta-gent-gran.

Vídeos

Targeta Gent Gran
Presentació Targeta Gent Gran