Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere L’equip d’emergència de carreteres atén una desena d’incidències relacionades amb el temporal de vent

L’equip d’emergència de carreteres atén una desena d’incidències relacionades amb el temporal de vent

(04/03/2020)

La majoria de les actuacions han estat relacionades amb la caiguda d’arbres que han dificultat la circulació a les carreteres. Només s’han hagut de tancar l’Ma- 2100 que uneix Orient amb Bunyola i que ja està oberta al trànsit.

L’equip d’emergència de carreteres del Consell ha dut a terme les darreres hores diferents actuacions relacionades amb les fortes ratxes de vent que han afectat l’illa. La majoria han estat incidències relacionades amb la caiguda d’arbres  encara que també s’han hagut de fer actuacions puntuals per retirar senyalització i altres objectes que envaïen alguna via. 

Les incidències només han obligat a tallar la circulació a la carretera que uneix Orient amb Bunyola (Ma- 2100) per la caiguda de dos pins damunt la calçada. La via ha quedat oberta al trànsit a primera hora d’aquest matí. 

Des d’anit passada també s’han fet actuacions per caiguda d’arbres a la carretera de Lloret (Ma- 3011), a la de Binissalem (Ma- 3021), a l’encreuament a que connecta Maria de la Salut amb Santa Margalida (Ma- 3520), a la Ma- 1032 entre Puigpunyent i Galilea i a l’Ma- 13 a l’alçada de la rotonda de Can Bisanyes, a Alcúdia. La caiguda d’arbres i branques també ha provocat incidències poc rellevants a la carretera que uneix Palma amb Puigpunyent (Ma- 1041), a la de s’Estanyol a Llucmajor (Ma- 6015). Aquests incidents no han obligat a tallar cap via a la circulació però si que han dificultat el trànsit de vehicles fins que no han estat resolts. 

Per la seva banda, al servei de Bombers Mallorca no s'ha registrat cap incidència rellevant, s'han fet actuacions per caiguda branques i altres elements a via pública i assistència al departament de Mobilitat i Infraestructures a algunes localitats.