Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Imatges i declaracions de la presidenta Catalina Cladera a FITUR

Imatges i declaracions de la presidenta Catalina Cladera a FITUR

(22/01/2020)

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada pel conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra i el seu equip, han iniciat avui la jornada de feina a la fira turística FITUR 2020. 

Per aquesta edició de la fira, el Consell de Mallorca compta amb un espai propi dins d’aquest apartat de Fitur. La institució insular vol aprofitar aquesta cita turística per incidir en el mercat espanyol, el tercer mercat emissor per al turisme de Mallorca des de la promoció de Mallorca a l’Estat amb una oferta de turisme sostenible i atractiu els 365 dies de l’any i com a plató de rodatges de produccions audiovisuals i oportunitat de negocis per a empreses i professionals locals.

L'agenda de la comitiva del Consell de Mallorca en aquesta fira inclou 35 reunions, fonamentalment amb les Oficines de Turisme d’Espanya les principals destinacions emissores i d’altres emergents; la presentació d'un esdeveniment promocional i l'acte central de promoció i la presentació promocional dels consells insulars a l’estand de les Illes Balears.