Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Esportistes d’elit recomanen els seus llibres preferits en el marc del programa del Consell «Esport a casa»

Esportistes d’elit recomanen els seus llibres preferits en el marc del programa del Consell «Esport a casa»

(23/04/2020)

La Direcció Insular d’Esports aprofita la Diada de Sant Jordi i publica un vídeo en què quatre esportistes d’elit de Mallorca recomanen els seus llibres preferits. Hi participen Joan Sastre (futbol), Gaby Ocete (bàsquet), Xavi Torres (nedador) i Cintia Rodríguez (gimnasta).

Es tracta d’un vídeo emmarcat en el programa «Esport a casa» del Consell de Mallorca, que durant l'estat d'alarma difon vídeos fets amb esportistes d’elit, personal tècnic de les federacions, monitors esportius i altres professionals del camp de la salut. La finalitat es que mostrin sessions esportives completes i també tallers didàctics familiars sobre diferents matèries, com la prevenció d'accidents, nutrició saludable o bons hàbits posturals, entre d'altres. El programa vol reforçar el concepte de «Jo em qued a casa» durant el confinament per mor de la COVID-19, des de la perspectiva d’una vida activa. 

El programa es va posar en marxa el passat 20 de març i ha tengut bona acollida, ja que ha superat els 150.000 usuaris. Es duu a terme des de les xarxes socials d'Esport Base Mallorca.

Facebook: @Esport Base Mallorca
Twitter: @turismeiesports i @EBaseMallorca
Instagram: @esportbasemallorca

Vídeos

Esports a casa Sant Jordi