Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els refugis del Consell de Mallorca augmenten la seva cabuda un 50 %

Els refugis del Consell de Mallorca augmenten la seva cabuda un 50 %

(25/05/2021)

La vicepresidenta Ribot destaca que «gràcies a la millora de la situació sanitària podrem oferir aquest servei a molta més gent que fa la Ruta de Pedra en Sec»

Amb l'entrada del nivell 1 d'alerta sanitària a Mallorca els refugis de la xarxa del Consell de Mallorca s'adapten a les noves mesures que recull el BOIB número 67 de 22 de maig de 2021 que informa que a partir d'ara «han de limitar la cabuda de cada habitació compartida al 50 % de la seva capacitat màxima fins a un màxim de 6 persones».

D'aquesta manera, s'elimina la restricció dels grups de convivència, les habitacions podran ser reservades per més d’un únic nucli de convivència. Als menjadors es donarà prioritat a les persones allotjades. Les terrasses i zones exteriors dels refugis estan oberts a tot el públic seguint les restriccions: 100 % de cabuda, 4 persones per taula (sense límit de nuclis) i tancament a les 22 h.

La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha explicat que «amb les restriccions havíem notat que la demanda superava a l'oferta, però ara gràcies a la millora de la situació sanitària podrem oferir aquest servei a molta més gent que fa la Ruta de Pedra en Sec o que passa el dia a la muntanya i vol quedar a dormir».

Amb les noves mesures, la capacitat total dels refugis del Consell queda de la manera següent: refugi de Can Boi (Deià): 13 persones, refugi de Muleta (Port de Sóller): 6 persones, refugi de Tossals Verds (Alaró): 18 persones, refugi de Son Amer (Escorca): 20 persones i refugi Pont Romà (Pollença): 19 persones.

Més informació
•    Informació de tots els refugis
•    Reserves dels refugi