Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El conseller de Turisme i Esports rep al president de Foment del Turisme

El conseller de Turisme i Esports rep al president de Foment del Turisme

(12/08/2019)

Andreu Serra afirma que el futur Pla estratègic de promoció turística de Mallorca «passa perquè la iniciativa pública i privada vagin de la mà per tal de posar la marca Mallorca al capdavant internacionalment».

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, juntament amb el secretari tècnic Joan Gaspar Vallori, han rebut aquest dematí al president de Foment del Turisme, Eduardo Gamero. 

En aquesta primera reunió tots els participants han coincidit en la importància de treballar plegats, per establir estratègies conjuntes que reforcin el sector turístic de l’illa.

Andreu Serra ha explicat que des del Departament ja s’han començat les tasques prèvies per redactar el que serà el primer Pla estratègic de promoció de Mallorca, per al qual es pretén comptar amb la col•laboració de la totalitat del sector, tant de la iniciativa privada com de la pública.

El conseller ha assegurat que «l'aposta del Pla estratègic de promoció turística de Mallorca passa perquè la iniciativa pública i privada vagin de la mà per tal de posar la marca Mallorca al capdavant internacionalment. Foment del Turisme serà un aliat més en aquesta estratègia. Junts sumam més».