Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell presenta la marca Mallorca Birding al mercat britànic

El Consell presenta la marca Mallorca Birding al mercat britànic

(17/08/2016)

La directora insular de Turisme, Paula Ginard, es trasllada a partir d'aquest dijous, 18 d'agost, i fins diumenge a la fira internacional Birdfair, que se celebra a la reserva natural de Rutland Water, a la ciutat d’Egleton. Presentarà, juntament amb els regidors de turisme d’Alcúdia i Pollença, la marca Mallorca Birding, l’aposta del Consell pel turisme ornitològic.

Cercar mercats nous que aportin un turisme més sostenible i que també permetin allargar la temporada. Amb aquest objectiu el Departament d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca aposta pel turisme ornitològic, a través de la marca Mallorca Birding, dirigida a visitants interessats pel medi ambient i que prefereixen viatjar fora de temporada alta.

 

Ara, aquesta proposta viatja aquests dies, del 18 al 21 d’agost, a la fira d’Egleton (Regne Unit), una de les més importants del turisme ornitològic, de la mà de la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard i dels regidors de turisme d’Alcúdia i de Pollença, Joan Gaspar Vallori i Iliana Capllonch. Es tracta, de fet, de dos municipis que ja fa anys que treballen pel turisme ornitològic.

 

Mallorca Birding s’inscriu dins la feina que es fa des del Consell per generar productes turístics nous, que respectin el territori i que permetin oferir rutes per tota l’illa amb la marca Mallorca. A Birdfair es presentarà la marató d’observació d’aus –birdie race-  que està previst celebrar els propers 21, 22 i 23 d’octubre per diferents indrets de Mallorca i en motiu de la qual es convidaran cinc equips internacionals de gran importància en l’àmbit de l’ornitologia.