Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

null El Consell inverteix 1,2 milions d'euros en la compra de vehicles elèctrics per als ajuntaments

El Consell inverteix 1,2 milions d'euros en la compra de vehicles elèctrics per als ajuntaments

(21/12/2018)

El Ple del Consell de Mallorca ha aprovat la concessió de la primera part de les ajudes per dur a terme actuacions d’estalvi i d’eficiència energètica als municipis amb l'adquisició de vehicles de propulsió cent per cent elèctrica per a la prestació de serveis públics

El Ple del Consell de ha aprovat la concessió de la primera part de les ajudes als ajuntaments de Mallorca per dur a terme actuacions d’estalvi i d’eficiència energètica amb l'adquisició de vehicles de propulsió cent per cent elèctrica per a la prestació de serveis públics. En aquesta nova convocatòria es concedeix un total de 1.279.376,44 euros als consistoris que han sol·licitat la subvenció.

En aquest sentit, cada ajuntament de Mallorca disposarà de fins a 28.300 euros per a la compra dels vehicles. Aquesta línia d'ajudes pretén donar continuïtat als Plans Especials que el Departament de Desenvolupament Local té en marxa des de principis de legislatura.

Per la seva part, el president del Consell, Miquel Ensenyat ha manifestat que "aquesta línia de subvencions demostra el compromís d'aquest Consell de Mallorca en la lluita contra el canvi climàtic, així com també el compromís amb els ajuntaments de l'illa".

Davant les preocupants dades d'augment de la temperatura del planeta durant els darrers anys, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, ha assegurat que "les administracions públiques, des dels ajuntaments fins al Govern, hem d'actuar davant aquest greu problema i aquesta nova línia de subvencions aportarà el seu gra d'arena per combatre el canvi climàtic".