Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell impulsa un dia de concerts al centre de Palma amb motiu del Dia Europeu de la Música

El Consell impulsa un dia de concerts al centre de Palma amb motiu del Dia Europeu de la Música

(16/06/2022)

Dimarts 21, entre les 11.30 h i les 23.00 h, actuaran nou grups mallorquins que han tret disc darrerament

La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, la directora insular de Cultura, Maria Pastor, han anunciat avui que el pròxim dimarts dia 21 el Consell impulsa tot un dia de concerts a Es Born de Palma, amb motiu del Dia Europeu de la Música. És la primera vegada que el Consell organització d’aquesta Festa de la Música i és possible gràcies a la col·laboració del Consell amb l’Associació de Productors musicals. La primera actuació musical serà a les 11.30 hores del dematí i la darrera començarà a les 22.00 hores, amb un descans entre les 14.30 a les 17 hores.

Busquets ha explicat que el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística es vol sumar a la celebració i vol aprofitar aquest dia per donar a conèixer la creació musical més recent a Mallorca. Per això, gràcies a la col·laboració de les discogràfiques, s’ha pogut configurar un cartell amb grups illencs d’estil pop-rock que han tret disc enguany.  «Per tant, és un projecte musical de promoció i suport a la creació i exhibició de música creada recentment a Mallorca», ha apuntat la vicepresidenta. Així, a banda de dinamitzar l’oferta cultura i participar en el Dia Europeu de la Música, es donen a conèixer grups locals al públic en general.

Els grups i els horaris són els següents:

11.30 h THE GREUGE
12.30 h MDMAR
13.30 h   QUEEN MARSA
17 h  THE DISTANCE
18 h  JANE YO
19 h  AMULET
20 h  BRUNO SOTOS
21 h   MAGMA
22 h BILO

La Festa de la Música és una celebració internacional que es fa anualment el 21 de juny, data que coincideix amb el primer dia de l’estiu a l’hemisferi nord i també el primer dia de l’hivern a l’hemisferi sud.