Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell firma la Declaració de les Illes Intel·ligents

El Consell firma la Declaració de les Illes Intel·ligents

(28/03/2017)

La directora insular Cristina Ballester ha estat l'encarreagada de signar, en nom del Consell de Mallorca, la Declaració d'Illes Intel·ligents al Parlament Europeu.

La directora insular d'Hisenda i Pressuposts, Cristina Ballester, ha signat, en nom del Consell de Mallorca, la Declaració d'Smart Island que pretén promoure un espai comú per al desenvolupament social i econòmic sostenible de les illes europees.
L'acte de signatura s'ha duit a terme avui al Parlament Europeu a Brusel·les i ha comptat amb la participació del conseller de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Marc Pons. També hi han assistit altres administracions públiques insulars i representants de la societat civil com la Cambra de Comerç, la Universitat de les Illes Balears, la FELIB, entre d'altres.
Mallorca és un exemple de bones pràctiques en matèria d'intel·ligència. Cal recordar que està en marxa l'Smart Mallorca que suposen, d'entrada, quasi 9 milions d'euros per modernitzar l'illa. A més, els propers 20 i 21 d'abril es durà a terme, a Calvià, el primer Smart Island World Congress.