Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell dona suport a l’oli de Mallorca.

El Consell dona suport a l’oli de Mallorca.

(27/11/2017)

El president Miquel Ensenyat ha participat avui del nomenament del Tafoner Major 2017-2018. L’acte suposa l’inci simbòlic de la campanya d’enguany.

El president del Consell ha assistit avui a al nomenament de Josep Vilaseca Rius com a Tafoner Major 2017-2018. El delegat territorial de la ONCE Balears ha rebut aquest reconexement pel seu suport a la D.O.

L’acte s’ha celebrat a Ses Oliveres, finca gestionada per Mater Misericordiae, entitat que atén a persones amb discapacitat intel·lectual i que forma part de la DO Oli de Mallorca des de l’any 2015.

El president Ensenyat ha destacat la feina feta des de la D.O. “per posar en valor un dels productes de qualitat fets a l’illa”. Ensenyat ha recordat dque “de cada vegada més l’oli de Mallorca rep el reconexement que mereix”.

Amb el nomenament de Tafoner Major, la DO Oli de Mallorca distingeix a aquelles persones o entitats que des dels seus àmbits han donat suport a la denominació d’origen.

Josep Vilaseca serà el 14è Tafoner Major de la DO Oli de Mallorca, afegint-se a figures com el periodista Andreu Manresa; l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears; el director regional de El Corte Inglés a Mallorca, Josep Lluís Ramis i el cuiner amb estrella Michelin, Tomeu Caldentey, entre d’altres.