Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca ha contractat 11 persones a través del "SOIB Joves: Qualificats-Entitats Locals 2022", un programa per finançar projectes d'experiència professional per a l'ocupació de joves amb estudis qualificats.

El Consell de Mallorca ha contractat 11 persones a través del "SOIB Joves: Qualificats-Entitats Locals 2022", un programa per finançar projectes d'experiència professional per a l'ocupació de joves amb estudis qualificats.

(28/11/2022)

Els joves d'entre 18 i 30 anys faran feina a diferents departaments de la institució durant 12 mesos

El Consell de Mallorca va contractar dia 11 d'octubre de 2022, a 11 persones provinents del programa SOIB Joves: Qualificat-Entitats Locals 2022, un programa adreçat a persones joves amb estudis qualificats, per fer feina als diferents departaments del Consell de Mallorca, amb una durada de 12 mesos.

L'objecte d'aquest programa és contractar a persones joves entre 18 i 30 anys que reuneixen els requisits per poder signar un contracte formatiu per obtenir la pràctica professional adequada al nivell d'estudis de cada persona jove.

Les accions que preveuen aquesta convocatòria han estat promogudes pel SOIB i compten amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014/2020 i la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals.

Per poder dur a terme aquest programa, el Consell de Mallorca disposa d'una subvenció concedida pel SOIB de 376.373,40 €. Per la seva part, el Consell de Mallorca aporta 202.124,48 € per poder completar les despeses d'aquestes contractacions.