Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca ajorna les accions promocionals previstes a Berlín

El Consell de Mallorca ajorna les accions promocionals previstes a Berlín

(29/02/2020)

El Consell de Mallorca ha ajornat per d’aquí a quatre setmanes els actes promocionals previstos en el marc de la ITB de Berlín per part del Departament de Turisme i Esports, després que l’organització de l’esdeveniment decidís anul·lar la fira turística ahir horabaixa. 

El Consell lamenta la suspensió de la fira en el principal mercat turístic per a l’illa de Mallorca, però alhora entén i respecta els motius de salut i seguretat que han primat. Igualment, cal destacar la gestió que s’està fent per a la contenció de l’expansió del COVID-19, la qual cosa suposa un aval per a una bona temporada turística el 2020.

El Consell, amb la finalitat d’optimitzar la inversió realitzada per als pròxims dies a Berlín, vol garantir els actes promocionals compromesos i, per això, el Departament de Turisme i Esports ha treballat en les darreres hores per organitzar l’acció promocional per d’aquí a quatre setmanes.

Actuacions destinades al turisme esportiu

Recordem que l’estratègia de promoció del Consell se centrava en l’esport com a reclam turístic per a un visitant de qualitat i desestacionalitzador. Per això, s’havia plantejat una acció dirigida al públic general al centre de Berlín, on la ciutadania podria experimentar la pràctica del golf, tennis i ciclisme a Mallorca. Així, serà d’aquí a quatre setmanes quan tothom que ho vulgui podrà gaudir de la sensació de practicar el golf i el tennis a través simuladors de realitat virtual. Així mateix, podran gaudir de la sensació de pedalejar per la Serra de Tramuntana a través de grans panells de vídeo que emetran les imatges més espectaculars de la Challenge ciclista en aquest entorn natural.

A aquesta acció s’hi afegirà, tal com estava previst, una presentació a premsa amb la presència de sis esportistes professionals de gran renom a Alemanya, que explicaran en primera persona la seva experiència entrenant o competint a l’illa. Es tracta de Núria Iturrioz i Tino Schuster (golf); Joan Llaneras i Theo Reinhard (ciclisme); Bàrbara Rittner i Markus Zoecke (tennis). 

A més a més, la pròxima setmana, a partir del dilluns dia 2 i fins al 29 de març, els mostradors de dos dels reconeguts centres comercials Karstadt (Joachimsthaler Str i Schloere Str) estaran dedicats a la marca Mallorca. 

Coordinació interinstitucional

Per altra banda, el Consell està en coordinació permanent amb el Govern de les Illes Balears i agents del sector turístic i, precisament, la presidenta Catalina Cladera i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assistiran a la reunió convocada per la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball per al pròxim dilluns.