Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca agraeix la dedicació al cap del servei dels Bombers de Mallorca, Santiago Rovira

El Consell de Mallorca agraeix la dedicació al cap del servei dels Bombers de Mallorca, Santiago Rovira

(28/06/2016)

Rovira s'ha acomiadat avui després de 2 anys i 9 mesos com a màxim responsable del servei operatiu del cos dels Bombers del Consell de Mallorca. El president del Consell de Mallorca ha fet entrega d'una placa com a mostra d'agraïment pels serveis prestats.

El cap del servei dels Bombers de Mallorca, Santiago Rovira, s’ha acomiadat avui després de 2 anys i 9 mesos en el càrrec. La sala d’audiències del Consell de Mallorca ha estat l’escenari de l’acte d’agraïment per part de la institució insular a Rovira, persona que ja ocupà aquest mateix càrrec també entre els anys 2008 i 2010.

 

El president del Consell, Miquel Ensenyat, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, han fet entrega d’una placa com a mostra d’agraïment pels serveis prestats durant aquests darrers 2 anys i 9 mesos de feina al front de servei dels Bombers de Mallorca.

 

Santiago Rovira (La Roca del Vallès, Barcelona, 1957) és enginyer industrial i ha desenvolupat la seva activitat professional en els Serveis de Bombers de l’Ajuntament de Barcelona com a cap de Guàrdia, cap de Zona i cap de la Divisió de Protecció Civil i Prevenció. En el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya va exercir com a inspector, assumint les responsabilitats de cap de la Brigada de Barcelona i posteriorment com a cap de bombers (2004-2006). A Mallorca, es va traslladar en el període 2008-2010 com a cap del servei. L’any 2006, el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, li va atorgar la medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau.

 

Rovira és autor de diversos treballs publicats en revistes tècniques i participa habitualment com a ponent en cursos, jornades i seminaris sobre seguretat contra incendis, protecció química, reglamentació i direcció d’emergències.