Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell agraeix a l'orquestra de Cambra la seva tasca de divulgació i foment de la música

El Consell agraeix a l'orquestra de Cambra la seva tasca de divulgació i foment de la música

(05/02/2019)

El president del Consell, Miquel Ensenyat, i el Vicepresident i conseller de Cultura Francesc Miralles han rebut en audiència una delegació de l'Orquestra de Cambra de Mallorca.

Durant la trobada, el director Bernat Quetglas ha agraït el suport de la institució insular. De fet, l'Orquestra de Cambra de Mallorca és una de les darreres incorporacions al Catàleg d'Activitats Culturals del Consell. A la trobada, a la qual també hi ha assistit el pianista Andreu Riera, tant Miralles com Ensenyat han deixat palès el suport institucional i han avançat que exploraran més vies de col·laboració. Tot, després de la feina de divulgació feta per part de l'Orquestra.


Des del seu naixement el 2016, l'Orquestra de Cambra de Mallorca ha esdevingut un dels principals actors del panorama musical de les Illes Balears. El compromís amb la qualitat, la promoció del talent illenc i la deslocalització de l'oferta música a l'illa són les seves màximes amb les quals treballa des dels seus inicis fins l'actualitat. Amb seu al Conservatori d'Inca, ja ha actuat a més de 20 municipis diferents apropant la música de concert a municipis on normalment no arriba aquest tipus d'oferta. A més ha portat la seva activitat més enllà de l'illa donant-se a conèixer al món sencer amb actuacions al prestigiós Kursaal de Manresa i al Festival de Música Simfònica d'Eljem a Tuníssia.

 

¿¿¿¿¿¿¿