Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Deu menors completen amb èxit la seva formació dins el programa ALTER

Deu menors completen amb èxit la seva formació dins el programa ALTER

(21/06/2019)

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) en funcions, Margalida Puigserver, ha fet entrega avui dels diplomes acreditatius als deu joves que han finalitzat amb èxit la seva formació en el marc del programa ALTER.

El programa ALTER és un projecte d'intervenció socioeducativa que duen a terme les conselleries de Serveis Socials i Cooperació i Educació i Universitats del Govern amb el Consell de Mallorca i altres consells insulars i municipis que ho sol•licitin. 

El programa està dirigit a menors d'entre 14 i 16 anys, matriculats a l'etapa d'Educació Secundària Obligatòria, en situació d'inadaptació o fracàs escolar, que en el cas concret del Consell de Mallorca són joves que es troben sota la tutela de l'IMAS. L'objectiu del programa és evitar que l'alumnat abandoni l'activitat acadèmica i/o formativa, donant-li formació pre-laboral. 

A l'acte de final de curs que ha tengut lloc a la sala d'actes de l'IMAS, la consellera ha donat l'enhorabona als joves participants i ha destacat «que l'esforç i la constància sempre donen els seus fruits». A l'entrega de diplomes han assistit també la directora general de Menors i Famílies del Govern en funcions, Marta Carrió; el director d'Oficina Balear de la Infància i Adolescència (OBIA) en funcions, Serafín Carballo i la directora insular de Menors i Família de l'IMAS en funcions, Magdalena Gelabert.