Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Cosme Bonet es reuneix amb representants d’APTUR

Cosme Bonet es reuneix amb representants d’APTUR

(24/09/2015)

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha rebut una representació de la Asociación de Apartamentos y Viviendas de Alquiler de Temporada de Baleares (APTUR- Balears).

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, s’ha reunit amb el president d’APTUR-Balears, Joan Estarellas, i la gerent de l’entitat, Irene Perelló. Per part del Consell, també hi ha assistit la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard.

Durant la trobada, els representants d’APTUR-Balears han presentat tot un seguit d’iniciatives que fomenten un turisme sostenible. Des de l’entitat, promouen activitats i experiències per conèixer l’interior de Mallorca i els seus habitants. Aquest tipus de turisme fa que es puguin compartir emocions entre la gent que ens visita i els mallorquins i mallorquines.

El conseller Bonet s’ha manifestat partidari d’aquestes iniciatives. Des del Departament d’Economia i Hisenda «valoram positivament totes les idees que contribueixen a fomentar un turisme responsable i que posa en valor la cultura i el patrimoni de Mallorca».