Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Catalina Cladera i Sofia Alonso visiten les instal·lacions de la Fundació Solidària Monti-Sion

Catalina Cladera i Sofia Alonso visiten les instal·lacions de la Fundació Solidària Monti-Sion

(16/06/2022)

La presidenta del Consell i la de l’IMAS han estudiat possibles vies de col·laboració amb els responsables de l’entitat que arriba a atendre 6.700 persones.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, juntament amb la presidenta de l’IMAS i consellera de Drets Socials, Sofía Alonso, i el director insular d’Inclusió Social, Guillermo Montero, ha mantingut avui horabaixa una trobada amb els responsables de la Fundació d'Ajuda Integral a les persones Monti-Sion Solidària. La visita ha servit per conèixer les instal·lacions d’aquesta entitat social així com valorar vies de col·laboració a través de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, amb relació a alguns dels programes d’atenció a persones en situació de vulnerabilitat que desenvolupa aquesta entitat. 

«A Mallorca tenim un Tercer Sector social molt potent, amb entitats com la Fundació Monti-Sion Solidària, que són aliats imprescindibles per atendre situacions de vulnerabilitat, arribant al màxim de persones que ho necessitin» ha expressat la presidenta Cladera. 

«Mantenim contacte permanent i l’escolta activa amb les entitats que treballen amb persones en risc d’exclusió social perquè això ens permet adaptar els nostres recursos a les necessitats, tant de les famílies i persones que en són usuàries com de les pròpies entitats socials, per això estudiam de quina manera podem col·laborar amb la fundació i treballar plegats per no deixar ningú enrere». 

La FMS atén fins a 6.700 persones de 1.500 famílies. Més de 200 voluntaris col·laboren amb aquesta entitat sense ànim de lucre que du a terme diferents programes per solucionar les necessitats materials dels seus usuaris com és la distribució d’aliments, roba, joguines, cistelles pels nadons o els berenars o les motxilles solidàries per anar a l’escola. Igualment, també treballa en altres àmbits directament vinculats a la dignitat de les persones i ofereix cursos de formació, assessorament legal (clínica jurídica) i social així com reforç escolar.