Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Acció de promoció turística al mercat italià

Acció de promoció turística al mercat italià

(07/05/2019)

El Consell de Mallorca participa en una acció de promoció turística en el mercat italià entre els dies 6 i 9 de maig. Es tracta d’un roadshow que farà aturada a diferents punts estratègics de la geografia italiana, com són Bari, Nàpols, Milà i Gènova.

El Roadshow Destinazione Spagna 2019, que es duu a terme en col·laboració amb Turespaña, té per objectiu afavorir la comercialització i la creació de negoci a partir de la connexió directa entre oferta i demanda. Hi estan convocades agències minoristes que contracten els viatges directament. Les trobades es complementen amb altres iniciatives de dinamització per afavorir el coneixement de les diferents propostes que presenten les destinacions participants.

En el primer encontre, a Bari, es va comptar amb la participació de més de 150 professionals de diferents agències ubicades en aquest entorn. 

Prenen part d’aquesta acció 65 entitats i empreses espanyoles, tant públiques com privades, de distints sectors, com ara l’hoteler, d’oferta complementària i diverses companyies aèries.