Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere 52 col·legis de Mallorca competeixen per veure qui recicla més vidre

52 col·legis de Mallorca competeixen per veure qui recicla més vidre

(24/03/2021)

El Consell de Mallorca i Ecovidrio posen en marxa la segona edició de la campanya «Los Peque Recicladores»

El Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient i Ecovidrio posen en marxa la segona edició de la campanya «Los Peque Recicladores» ('Els Petits Recicladors') adreçada a les escoles de primària de Mallorca per seguir fomentant el reciclatge d’envasos de vidre.

És una campanya de sensibilització escolar que es desenvolupa a través d’un concurs perquè l’alumnat prengui consciència de la importància de reciclar els envasos de vidre. El centre que recicli més quantitat d’envasos de vidre a través dels contenidors instal·lats per fer-ho, guanyarà un xec de 1.000 euros per a material escolar.

Aurora Ribot, vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, ha recordat que la campanya anterior ja va ser un èxit i que és «molt important sensibilitzar i informar l’alumnat sobre el reciclatge d’envasos de vidre», i ha afegit que «Los Peque Recicladores», tot i que s’adreça a l’alumnat «requereix la col·laboració del professorat i dels pares i mares, que també s’hi acaben implicant al màxim».

Per la seva banda, la directora insular de Residus, Patrícia Arbona, ha detallat que enguany participaran en el concurs «uns 11.000 escolars de primària de quinze municipis diferents i, de ben segur, iniciatives com aquestes ajuden a sensibilitzar els infants i a fomentar l’educació ambiental d’una forma divertida».

Per posar en marxa el concurs, que s’allargarà fins al 31 de maig, s’ha col·locat un contenidor decorat i personalitzat amb la temàtica de la campanya als voltants de cadascun dels 52 col·legis participants (a quinze municipis de l’illa).

Més informació: https://mallorca.lospequerecicladores.es/