Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere 100 nins i nines participen en un camp de treball sobre la presència de plàstic a les nostres platges

100 nins i nines participen en un camp de treball sobre la presència de plàstic a les nostres platges

(05/05/2017)

El director insular de Relacions Institucionals i Presidència, Marc Herrera ha assistit avui a l'activitat organitzada per l'ONG ARC·PEACE i els centres educatius de l'IES La Ribera i el Col·legi Francesc Borja Moll. 100 alumnes han participat en un camp de treball analitzant la sorra de la Platja de Palma.

Els alumnes han estat recollint mostres de la sorra de la platja de Palma, tant de la que està més arran de la mar com de la resta de la platja, per poder analitzar la presència de plàstic de les costes mallorquines.

Han recopilat plàstics, arena i copinyes per tal de poder saber el grau de contaminació que pateixen les platges i la costa. Gràcies al suport de l'IMEDEA (Institut Mediterrani d'Estudis Avançats) posteriorment podran analitzar el contingut i n'extrauran conclusions. En total es faran 600 mostres amb les quals l'ONG ARC·PEACE vol conscienciar als joves del consum del plàstic i les seves conseqüències mediambientals.

Els 100 nins i nines de 15 anys, són alumnes de l'IES La Ribera i el Col·legi Francesc Borja Moll. "Valorem molt positivament la implicació dels joves en la conservació del medi ambient de l'illa. La participació ciutadana a totes les edats és el camí per aconseguir una societat més compromesa." Ha declarat el director insular de Relacions Institucionals i Presidència, Marc Herrera després de passar una estona amb els joves.