Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere 10 ajuntaments ja han confirmat que participaran en la Setmana de Mallorca que organitza el Consell a Berlín

10 ajuntaments ja han confirmat que participaran en la Setmana de Mallorca que organitza el Consell a Berlín

(05/03/2020)

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha mantingut una reunió amb els ajuntaments de Mallorca a la qual s’han plantejat accions i mesures de promoció. La finalitat és reforçar l’estratègia i trametre un missatge de normalitat davant els nostre principal mercat emissor, Alemanya, en uns moments per a la promoció turística marcats per la cancel·lació de la fira turística de Berlín ITB.

En aquest encontre hi han participat les directores insulars de Turisme, Lucía Escribano, i d’Esports, Margalida Portells; el secretari tècnic del Departament, Joan Gaspar Vallori; 17 ajuntaments de l’illa, i Maria José Aguiló, vicepresidenta executiva de la FEHM.

Les propostes que s’han posat damunt la taula se centren en la creació d’una Setmana de Mallorca a Berlín, en 4 setmanes, per a la qual ja hi ha 10 ajuntaments que han manifestat la seva voluntat de participar. S’espera que en els propers dies d’altres també es vagin incorporant a aquesta acció.

Cal destacar que el Consell tenia prevista la celebració d’un esdeveniment a la capital alemanya els dies 3 i 4 de març, promocionant el turisme esportiu, un dels productes prioritaris de l’estratègia de la institució insular pel seu caràcter desestacionalitzador i la seva capacitat d’atreure un turisme de qualitat.

Amb la nova situació creada arran de la suspensió de la fira turística ITB, des del Departament de Turisme es vol reforçar el projecte inicial obrint la participació també als ajuntaments, de manera que es generi una imatge de tranquil·litat i qualitat coordinada davant els mercats internacionals.

Al llarg dels propers dies s’aniran plantejant i debatent les diferents mesures, sempre tenint en compte que siguin accions dirigides tant a públic final com professional. 

Demà divendres estan convocats el Patronat i el Consell Assessor de la Fundació Mallorca Turisme per continuar fent feina en el plantejament d’aquesta estratègia.