Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere “El agitador Vórtex”, una peça teatral entre el teatre i el cinema

“El agitador Vórtex”, una peça teatral entre el teatre i el cinema

(11/10/2016)

El dijous 13 i el divendres 14 d’octubre arriba al Teatre Principal El agitador Vórtex, una peça teatral basada en nous llenguatges escènics, protagonitzada per Cris Blanco, que és la responsable de la direcció, la dramatúrgia i de la interpretació.

El agitador Vórtex és un muntatge teatral que es defineix com “una pel·lícula en directe, però de cinema fet a mà”. Al llarg de 70 minuts, Cris Blanco roda un film en directe sobre l’escenari, en una proposta que combina els efectes espectaculars i les videocreacions amb la interpretació i la complicitat del públic, que gaudeix de tot un seguit de referències fàcilment identificables.

 

El resultat de tot plegat és una peça molt crítica amb el llenguatge cinematogràfic, les tendències mainstream i els tòpics omnipresents als guions, però és també, i sobretot, una obra entretinguda, divertida i hilarant.

 

A mig camí entre la performance, l’obra teatral interactiva i, per suposat, el cinema, a El agitador Vórtex Cris Blanco executa una pel·lícula de ciència ficció, des del principi amb els títols de crèdit fins al The end final. Blanco juga molt intel·ligentment amb el dispositiu cinematogràfic, l’il·lusionisme en el  cinema i la credulitat de l’espectador.

 

El agitador Vórtex es representarà a la Sala Petita del Teatre Principal el dijous 13 d’octubre i el divendres 14 a les 20 hores. El preu de l’entrada és de 15 euros.