Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Mallorca, referència europea del turisme de luxe

Mallorca, referència europea del turisme de luxe

(08/06/2021)

El Consell coorganitza la fira Do Not Disturb, dirigida a impulsar el producte més exclusiu que ofereix l'illa. Enguany se celebra de forma virtual, mentre que l’any 2022 serà presencial, per primera vegada a Europa, al Palau de Congressos de Palma.

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, el president d’Essentially Mallorca, Jesús Cuartero, i el director general del Palau de Congressos de Palma, Ramon Vidal, han presentat avui l’edició virtual de la fira de turisme premium Do Not Disturb (14-25 de juny) i han anunciat que l’abril de 2022 el Palau de Congressos acollirà la primera edició presencial de la fira a Europa.

Mallorca es va consolidant així com a destinació de turisme premium o de luxe. La demanda d’aquest tipus de producte s’incrementa i de cada vegada són més les empreses que ofereixen serveis i experiències exclusives i molt personalitzades. Per tal de donar suport a aquest producte, Turisme del Consell coorganitza aquesta fira en les seves dues pròximes edicions.

Segons el conseller Serra, «acollint aquesta fira, ens posicionam clarament en el producte turístic de luxe. Durant una setmana serem el referent del luxe d’Europa, i, fins l’any que ve, el nom de la nostra illa anirà lligat a una fira premium. Per tant, és una acció que millorarà la competitivitat de Mallorca». A més, ha recordat que l’edició presencial ens situarà també com «una illa per acollir esdeveniments i congressos i tendrà un gran impacte econòmic en temporada mitja».

Els participants en la presentació també han valorat positivament la col•laboració publicoprivada. «La cita de referència per al segment de luxe arriba a Mallorca de la mà d’Essentially Mallorca i el Consell», ha confirmat Jesús Cuartero. «Hem fet feina conjuntament per aconseguir que Mallorca sigui la destinació europea de referència per al Do Not Disturb de 2022».

Per la seva banda, Ramon Vidal ha dit: «des del Palau de Congressos i Meliá ens complau donar tot el nostre suport a un esdeveniment com aquest, amb un gran potencial de transformació del destí i amb el que compartim la mateixa visió de futur per a Mallorca: una illa amb capacitat d’atraure el turisme de luxe de tota Europa, aprofitant a més totes les sinergies entre el mercat de luxe i el segment MICE per impulsar la nostra competitivitat com a destinació».

 

Do Not Disturb, juny 2021

Aquesta primera cita virtual es durà a terme entre el 14 i el 25 de juny i connectarà a més de 150 agents destacats de turisme premium. A través de reunions privades, l’objectiu és afavorir la consolidació d’una comunitat especialitzada en luxe en què Mallorca sigui una de les destinacions líders en el producte exclusiu.

Entre les empreses que han confirmat assistència es troben Adams & Butler, Air Charter Service, Arijiju, Auberge Resorts, Belmond Exclusive Journeys, Belmond Exclusive Places, BlueVillas The Luxury Concept, Bravo Whisky Golf, Cheetah Plains, Chalet N - Eden Private Villas, dmAFRICA, Eden Rock Villa Rental, Hud Hud, In Residence by Pieter Brundyn, Insider Mallorca, Leobo Private Reserve, Mallorca, Montemar Eco Luxury Villas, My Private Villas, Ol Jogi Wildlife Conservancy, Queen of Clubs, Secret Dalmatia, Singita Villa Collection, The Secret Sun Collection, Time + Tide Miavana, Ultima Collection, Unique Private Estates, VILA VITA Collection, Villa Nai 3.3, Virgin Limited Edition, White Desert, Within The Wild, Yomira i Your Private Italy.