Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Infomallorca Transparencia

ES

Webs oficiales

Atrás El president del Consell de Mallorca tanca els actes de celebració del 25 aniversari de l'Equip de Vellesa i Família

El president del Consell de Mallorca tanca els actes de celebració del 25 aniversari de l'Equip de Vellesa i Família

(04/03/2019)

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha tancat avui els actes de celebració del 25è aniversari de l'Equip de Vellesa i Família (EVIF) de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) amb la seva participació a la trobada que ha tengut lloc a Ses cases des mestres de Santa Maria, on s'han reunit els participants dels diferents programes de l'EVIF dels municipis de la comarca de Palma. 

L'acte ha comptat també amb la presència de la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver; el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan; el batle de Santa Maria, Nicolau Canyelles i la directora insular d'Atenció a la Dependència, Natalia Troya.

Aquesta ha estat la darrera de les tres jornades de celebració després de les que es dugueren a terme a Inca i Vilafranca, els passats 15 i 22 de febrer i que amb la d'avui han aplegat prop de 2.000 participants als diferents tallers i programes que té en marxa l'EVIF.

Ensenyat, que s'han encarregat d'encetar l'acte ho ha fet donant l'enhorabona i les gràcies «a l'equip de professionals que ha fet possible que aquest programa celebri els 25 anys» i ha recordat als assistents la importància de la seva participació en aquest tipus de projectes «que fomenten l'envelliment actiu».

Puigserver, per la seva banda ha estat l'encarregada de tancar l'acte i ha volgut fer-ho donant les gràcies als diferents tècnics i professionals que durant 25 anys han format part de l'equip, però sobretot, ha volgut agrair l'assistència de la gent gran als diferents tallers i serveis que es duen a terme des de l'equip «perquè sense vosaltres la nostra feina no tendria sentit, perquè sou vosaltres els qui ens ensenyau cada dia».

Així mateix, Javier de Juan ha tengut també unes paraules de reconeixement per als  professionals de l'àrea, «que continuen treballant i donant resposta a les peticions dels nostres usuaris, adaptant-vos a les seves peticions i creixent com a equip amb ells».

La celebració ha servit per donar a conèixer els diferents serveis que es donen des de l'EVIF i que ha anat creixent al llarg dels anys, passant dels dos grups inicials dels Tallers de Memòria a Maria i Algaida, als 59 actuals. A més també s'ha fet un recorregut pels tallers de Familiars Cuidadors, el programa de Suport Psicosocial i el més recent de Participació i Cooperació.