Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Atrás El Consell promou una «Mallorca de Cinema» a Filmin

El Consell promou una «Mallorca de Cinema» a Filmin

(19/05/2020)

La Mallorca Film Commission s’alia amb Filmin per crear un canal específic on, de moment, es poden veure algunes de les obres presentades a la primera edició dels Premis Mallorca de Cinema (2019). A més, amb l’objectiu de fomentar l’accés a l’audiovisual mallorquí, regala codis per veure gratuïtament les obres fins esgotar existències.

Amb la voluntat d’estimular ingressos als creadors perquè puguin seguir desenvolupant projectes nous, així com de promocionar Mallorca a través de productes audiovisuals, la Film Commission mallorquina i Filmin han posat en marxa un canal específic perquè el públic pugui gaudir des de casa d’algunes de les obres presentades a la primera edició dels Premis Mallorca de Cinema. Recordem que es tracta d’obres audiovisuals realitzades per professionals de Mallorca o bé amb localitzacions o vinculació amb l’illa.

El gran objectiu del Consell amb aquesta iniciativa és facilitar al públic l’accés a un catàleg audiovisual mallorquí, ja sigui mitjançant obres rodades a l'illa, creades, dirigides o escrites per talent local o bé produïdes o coproduïdes a Mallorca. D'aquesta manera es promou la visualització d'aquestes obres i es dona suport al sector en la difusió dels seus projectes.

De moment, els espectadors podran veure Pullman, Ciutat dels morts, Els ulls s'aturen de créixer, Vida i mort d'un arquitecte, Gaza, Background, Kyoko, Overbooking, En vida teva, Woody & Woody i Bittersweet days. A més, el canal anirà creixent a mesura que es facin més edicions dels premis, encara que també podran afegir-s’hi obres anteriors vinculades amb l'illa. 

Per a les persones que no tenen compte a Filmin, la Film Commission ha adquirit codis que permetran veure aquestes obres de forma gratuïta. Els codis s’obtenen seguint les instruccions publicades a qualsevol de les xarxes socials de la Mallorca Film Commission (Facebook, Twitter o Instagram) i caduquen el 15 de juny.