Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Atrás Celebrat el sorteig de la segona convocatòria de «Gaudeix l’illa», que beneficiarà 2.000 persones 

Celebrat el sorteig de la segona convocatòria de «Gaudeix l’illa», que beneficiarà 2.000 persones 

(07/10/2020)

9.000 ciutadans i ciutadanes havien sol·licitat poder gaudir d’un dels 1.000 bons de dues nits a hotels de Mallorca

Les persones que havien sol·licitat participar en la segona convocatòria de «Gaudeix l’illa», el programa de vacances que subvenciona el Consell de Mallorca a través de la Fundació Mallorca Turisme, ja poden consultar a https://gaudeix.fundaciomallorcaturisme.net si estan dintre dels guanyadors d’un dels 1.000 bons per a dues nits en hotels de Mallorca. El sorteig s'ha dut a terme per part de la notària Maria del Carmen Luisa Fernández González. 

9.000 persones havien sol·licitat un d’aquests bons de la segona convocatòria del «Gaudeix l’illa», a la qual la Fundació Mallorca Turisme ha destinat 200.000 euros en concepte de subvenció, que es repartiran entre un màxim de 18 establiments hotelers i 1.000 bons d’un valor de 200 euros.

La iniciativa pretén beneficiar de manera doble. D’una banda, hotels de l’illa que veuen assegurada l’ocupació de fins a 50 habitacions entre octubre i novembre, amb la qual cosa s’afavoreix perllongar-ne l’obertura al públic. I, d’una altra banda, les persones beneficiàries, que gaudiran de dues nits d’hotel (allotjament i berenar) havent d’abonar només 50 euros.

En total, els beneficiaris finals d’aquestes estades seran 2.000 persones, ja que cada bo és per a dues persones. Les estades podran ser des del 15 d’octubre (aproximadament, ja que dependrà del període d’adjudicació dels hotels), fins al 30 de novembre.

Subvenció als hotels

Així, l’import de la subvenció quedarà distribuït entre 18 establiments de l’illa, amb un màxim de 3 hotels per cadascuna de les àrees següents: Palma, serra de Tramuntana, es Raiguer, es  Pla, Llevant i Migjorn. Per a cada una d’aquestes línies es reserven 165 bons.

Els hotels interessats a participar en aquesta convocatòria tenen de termini fins a dia 9 d’octubre per presentar les seves propostes. Han de complir els requisits següents:

  • L’establiment ha de disposar de menys de 50 habitacions.
  • L’estada a l’habitació ha d’incloure allotjament i berenar.
  • Les habitacions han de ser per a 2 adults.
  • S’ha d’acceptar l’estada a l’establiment amb un preu total de 250 euros, dels quals la Fundació Mallorca Turisme en subvenciona 200 euros, mentre que els beneficiaris han de pagar 50 euros.


Els municipis als quals afecta aquesta convocatòria es corresponen amb les comarques següents:

  • Llevant:  Artà, Capdepera, Manacor, Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera.
  • Migjorn : Felanitx, Llucmajor, Ses Salines, Santanyí i Campos
  • Palma.
  • Es Pla: Algaida, Ariany, Costitx, Lloret de Vistalegre, Llubí, Maria de la Salut, Montuïri, Muro, Petra, Porreres, Sant Joan, Santa Eugènia, Santa Margalida, Sencelles, Sineu, Vilafranca de Bonany.
  • Es Raiguer: Alaró, Alcúdia, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Inca, Lloseta, Mancor de la Vall, Marratxí, sa Pobla, Santa Maria del Camí, Selva. 
  • Serra de Tramuntana: Andratx, Banyalbufar, Bunyola, Calvià, Deià, Escorca, Esporles, Estellencs, Fornalutx, Pollença, Puigpunyent, Sóller, Valldemossa.