Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

El Consell promocionarà la moda de Mallorca després de la unió del sector

El Consell promocionarà la moda de Mallorca després de la unió del sector

(30/01/2018)

S'organitzaran una sèrie d'esdeveniments per fomentar la diversificació de l'economia insular. El Col·lectiu de Dissenyadors i Productors de Moda de Mallorca aglutina més d'una trentena de creatius que també inclouen fabricants i empreses complementàries de la moda.

El president del Consell, Miquel Ensenyat, s'ha reunit amb el Col·lectiu de Dissenyadors i Productors de Moda de Mallorca per valorar i començar a fer feina en les diferents alternatives de col·laboració entre les organitzacions. En aquest sentit, Ensenyat ha destacat la necessitat de "posar en valor" els productes dels dissenyadors de moda, ja que "cada vegada és un sector més important dins l'economia de l'illa".  A més, el president ha celebrat la creació d'aquest col.lectiu perquè ara "les institucions tenen un interlocutor amb qui començar a fer feina al sector".

Per la seva banda, la vicepresidenta del col·lectiu, Joana Borràs, ha explicat que han demanat el suport del Consell amb l'objectiu de promoure "tot el sector industrial de la moda que uneix art, cultura, comerç, tradició i vanguardia".

Les accions que s'han plantejat durant la reunió han estat: la presentació formal del col·lectiu, que es desenvoluparà a la finca pública de Raixa, potenciar els tallers per donar a conèixer la feina dels dissenyadors, l'elaboració d'una guia amb la localització dels tallers i els productes i un gran esdeveniment anual. Durant l'encontre també s'ha parlat de la creació d'una marca que representi a tot el sector i que el Consell pugui dur com a producte a les diferents fires i esdeveniments. Amb aquest tipus de col·laboració el Consell pretén impulsar un sector a l'alça i que pot ajudar a diversificar l'economia insular.

A la reunió, a més del president del Consell, també hi ha assistit el conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet; la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard; el director insular de Comunicació, Eduardo Zúñiga i representants Col·lectiu de Dissenyadors i Productors de Moda de Mallorca.