07-07-2020

Dimarts 7 de juliol

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada del batle de Felanitx, Jaume Monserrat, visita el municipi de Felanitx

L'agenda de la visita es la següent:

A les 09.30 hores. La presidenta Catalina Cladera i el batle Jaume Monserrat visiten la fàbrica d'embotits de Ramaders Agrupats (Ctra. Felanitx-Porreres, km 1. Felanitx)

A les 10.30 hores. La presidenta del Consell atendrà els mitjans de comunicació (Finalitzada la visita la Residència de Persones Majors)

A les 10.30 hores. La Presidenta del Consell, i el batle de Felanitx, acompanyats del conseller de Drets Socials i president de l'IMAS, Javier de Juan, visiten la Residència de Persones Majors Bartomeu Quetglas (2ª Volta 2006.Devora el Poliesportiu Guillem Timoner)

A les 11.45 hores. La presidenta Catalina Cladera visita l'Agent Informador de Mallorca Reacciona (Ajuntament de Felanitx. Plaça Constitució, 1. Felanitx)

A les 12.15 hores. La presidenta Cladera, el batle Jaume Monserrat i el conseller de Drets Socials , Javier de Juan, visiten l'Hospici de Felanitx (c/ de l'Hospici, 1. Felanitx)

A les 13.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, el batle de Felanitx, Jaume Monserrat, i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, visiten l'Hotel Robinson club Cala Serena, on seran rebuts pel director regional de la cadena ROBINSON, Sr. Holguer Reinshagen, i el Sr. Erik Friemunth, membre del Comité Executiu de TUI i cap de TUI Hotels & Resorts (Av. Caló Petit, 1. Cala Serena/Cala d'Or)