Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Certificat COVID

Degut a les noves mesures, s'haurà de presentar el certificat COVID a les activitats d'interior.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.   

El 31 de desembre, el Consell de Mallorca celebra la Diada de Mallorca en homenatge a l’entrada de Jaume I el Conqueridor a Madina Mayurqa (l’actual ciutat de Palma i capital de la Mallorca musulmana del segle XII) el darrer dia de l’any 1229.

Amb aquests antecedents històrics, Mallorca celebra orgullosa el seu dia aprofundint en les seves arrels, la qual cosa ha de servir perquè el poble mallorquí es conegui i s’autoreconegui, es reafirmi, es cohesioni, es repensi i s’impulsi cap al futur. Enguany més que mai per la situación sobrevinguda de la pandemia.

Per tot això, el Consell de Mallorca ha organitzat diverses activitats culturals, adaptades a les mesures provocades per la Covid, que es duran a terme el mes de desembre, distribuïdes pel territori insular, amb la finalitat de fomentar la participació de la ciutadania en la celebració d’aquesta efemèride.

Són activitats que, de manera transversal, inclouen continguts associats als elements del relat que, com a rerefons, hauria de ser permanent i present en la Diada, com són la història de l’illa, la insularitat, les tradicions mallorquines i la seva actualització, la multiculturalitat i la diversitat i que promouen la rellevància de la Diada dins l’àmbit infantil i familiar.