Previsions del Consell (7 de febrer)

07-02-2020 / 00.00 h

Divendres 7 de febrer

A les 10.00 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient Aurora Ribot visita l'ajuntament de Pollença per tractar temes de Residus i Medi Ambient (Ajuntament de Pollença)

A les 12.00 hores. La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, atendran els mitjans de comunicació per explicar la subvenció que atorga la institució insular a la Federació a favor de la promoció i el foment de l’esport hípic. Els acompanyaran el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, i el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socias (Hipòdrom Son Pardo. Carretera de Sóller, km. 3,5)

A les 12.30 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient Aurora Ribot visita l'ajuntament d'Alcúdia per tractar temes de Residus i Medi Ambient (Ajuntament d'Alcúdia)

A les 18.00 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient Aurora Ribot assisteix a la conferència-taller "El racisme en el llenguatge" (Sala del conferències del Casal Balaguer. c/de la Unió 3, Palma)

A les 19.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, assisteix a la inauguració del festival Febrer Negre i l’homenatge a Camilleri. (Biblioteca Cort)

A les 21.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada del conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix a la Nit del Trot (Restaurant Es Cruce. Vilafranca)