Previsions del Consell (21 de novembre)

Previsions del Consell (21 de novembre)

21-11-2019 / 00.00 h

Dijous 21 de novembre

A les 10.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, i el batle Búger, Pere Torrens, signen el conveni de biblioteques (Biblioteca de Búger)

A les 11.00 hores. La directora insular de Patimoni, Kika Coll, i la regidora de Patrimoni Històric de Manacor, Núria Hinojosa, presenten els panells dels jaciments arqueològics de Son Peretó i S'Hospitalet Vell (Jaciment de Son Peretó)

A les 14.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix al dinar de celebració de l'aniversari de l'associació Terecera Edat Colonya de Pollença (Ses Cases de Son San Martí)

A les 19.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera; la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets; i el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, assisteixen a l’acte de presentació pública del II Anuari de la Joventut de les Illes Balears a la sala d’actes del Parlament de les Illes Balears (carrer del Palau Reial, 16, Palma)

A les 20.30 hores. La presidenta Catalina Cladera, assisteix al concert de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears (Auditòrium de Palma)