Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Norwegian Air presenta al Consell de Mallorca la seva nova etapa a l’Aeroport de Palma

Norwegian Air presenta al Consell de Mallorca la seva nova etapa a l’Aeroport de Palma

(25/05/2016)

Aquesta companyia noruega ha establert una base d’operacions a l’Aeroport de Son Santjoan i a partir de mes de juny operarà amb més connectivitats de vols amb Espanya i Europa

El president del Consell Miquel Ensenyat i el conseller d’Economia i Hisenda Cosme Bonet han rebut avui en audiència als representants de Norwegian Air. Concretament, han acudit a la institució insular el cap de l’oficina comercial Thomas Ramdahl i el responsable de relacions institucional per Espenya Alfons Claver.

 

Aquesta companyia noruega que opera des de 2007 a l’Aeroport de Palma començarà a usar a partir de l’1 de juny Son Santjoan com una base operativa dels seus avions. D’aquesta manera han volgut presentar-se oficialment al Consell de Mallorca, especialment, el seu augment de la connectivitat amb 2 vols diaris a Barcelona i 3 a Madrid. La nova etapa de Norwegian Air també suposarà la posada en marxa de seixanta llocs de feina.

 

La intenció d’aquesta companyia escandinava és, en un futur no gaire llunyà, aconseguir connectar Mallorca amb els Estats Units d’Amèrica.