Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Margalida Puigserver visita la Fundació ASPAS, la primera entitat en firmar els nous concerts socials amb l'IMAS

Margalida Puigserver visita la Fundació ASPAS, la primera entitat en firmar els nous concerts socials amb l'IMAS

(03/10/2018)

Mitjançant aquest acord s'han concertat 190 places del servei d'atenció integral i promoció de l'autonomia per a persones amb discapacitat auditiva per un valor de 1,9 milions d'euros

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS); Margalida Puigserver; juntament amb el vicepresident de la institució, Javier de Juan i el director insular de Persones amb Discapacitat, José Manuel Portalo, han visitat les instal·lacions de la Fundació ASPAS, la primera entitat en firmar els nous concerts socials amb l'IMAS.

En aquest cas s'han concertat amb ASPAS un total de 190 places del servei d'atenció integral i promoció de l'autonomia per a persones amb discapacitat auditiva, per un valor de 1,9 milions d'euros. Es tracta d'un acord bianual, que es signà el passat 1 d'agost i que es perllongarà inicialment fins el 2020, prorrogable per altres dues anualitats.

La signatura d'aquest acord amb ASPAS és la primera passa, ja que en els propers mesos està previst que es signin els concerts de tots els serveis que formen la xarxa d'atenció a les persones amb discapacitat de Mallorca. D'aquesta manera es cobriran prop de 4.000 places per un valor total de quasi 50 milions d'euros.

Amb la signatura d'aquests concerts socials el que es pretén des de l'IMAS és assegurar el futur de les entitats socials del tercer sector, així com dotar d'estabilitat els diferents serveis que aquestes presten a les persones amb algun tipus de discapacitat, ja sigui física, intel·lectual, sensorial o orgànica.