Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca promociona el turisme esportiu a WTM de Londres

Mallorca promociona el turisme esportiu a WTM de Londres

(19/10/2021)

El Consell organitza un esdeveniment a l’Sky Garden de la City a on diferents prescriptors recolzaran els missatge sobre l’illa com a destinació preferent per a la pràctica de l’esport i per a la celebració de grans esdeveniments

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, han presentat l’estratègia promocional que s’ha dissenyat per a la propera edició de la fira internacional de turisme, World Travel Market, de l’1 al 3 del proper mes de novembre.

Han estat presents en la roda de premsa els presidents de les federacions de Golf, Bernardí Jaume; Ciclisme, Fernando Gilet; i Tennis, Cristòbal Bennàssar. També ha assistit el president dels camps de golf, Lluis Nigorra.

El producte esportiu de Mallorca, tant per a la pràctica com per a la celebració de grans esdeveniments, centraran els missatges en aquesta nova edició de la fira que reprèn la seva marxa després que l’any 2020 fou anul·lat per motiu de la COVID19.
 
Mallorca es presenta a Londres, tradicionalment el nostre segon principal emissor, amb l’objectiu també de recuperar mercat ja que, degut principalment a la pandèmia i al Brexit, les dades d’arribades de turistes britànics han estat enguany d’un 10,7% del que habitualment rebia l’illa. L’objectiu és recuperar dades de 2019, quan vam rebre 2,39 milions de visites.

"Tornam a la World Travel Market amb l'objectiu de recuperar el mercat britànic, mitjançant la promoció d'un turisme més sostenible i de qualitat i per al qual a Mallorca recollim totes les condicions, com és el turisme actiu i esportiu tant amateur com professional, amb la idea d'allargar i avançar temporada i accelerar la reactivació" ha expressat la presidenta Cladera.

"Som una destinació preferent per als amants del cicloturisme, senderisme, golf o nàutica i el turisme actiu torna a ser el principal detonant de la reactivació turística en temporada baixa i mitjana i hi ha una bona resposta dels mercats europeus gràcies a tots els productes turístics esportius que ofereix Mallorca" ha conclòs.

Cal destacar que el producte esportiu, que Mallorca ha estat treballant duran anys, es troba avui en posició capdavantera quant a interès per part dels mercats. Les condicions pròpies de l’illa (clima, entorn natural, infraestructura turística), l’experiència acumulada, així com les noves demandes que es basen en l’experiència i la preferència pels espais oberts, han suposat que fins i tot la temporada turística es vegi afectada molt positivament, ampliant les dates d’obertura i generant. Cal destacar també que es tracta d’un client de poder adquisitiu superior a la mitjana, respectuós amb el medi ambient i molt interessat per la cultura, tradició i gastronomia locals-.

Així mateix, l’illa s’està consolidant com a seu per a la celebració d’esdeveniments esportius d’impacte internacional com ara el Road to Mallorca o el Mallorca Golf Open; la Mallorca Challenge o l’UCI Track Championships de ciclisme; o l’ATP Mallorca Championships de tennis, entre altres grans esdeveniments. Per tal de reforçar aquesta vessant del producte turístic, Turisme de Mallorca ha editat un calendari d’esdeveniments esportius al qual es recull les principals competicions que acull l’illa, tant amateurs com professionals. Enllaç al fulletó: https://bit.ly/3AYUGlY.

Esdeveniment a l’Sky Garden London

L’agenda del Consell de Mallorca a Londres es centra en reunions amb diferents representats del sector turístic del Regne Unit; la participació en la presentació dels Consell a l’estand de les Illes Balears, el dia 2 de novembre; i un esdeveniment promocional a un entorn emblemàtic de la city: l’Sky Garden, al qual mostrar a un públic molt especialitzat el producte esportiu que ofereix Mallorca.

L’esdeveniment de l’Sky Garden, previst per al dia 2 de novembre a les 19.30h, la previsió és organitzar una presentació que posteriorment generi en format networking. Està previst que sigui en format de xerrada distesa amb un moderador que dinamitzi la conversa amb un grup de persones clau del món del tennis, del golf i del ciclisme, que tenen una relació amb Mallorca. D’aquesta manera, explicaran en primera persona perquè triar Mallorca per a entrenar i també com és competir a l’illa.

El moderador serà Martin Roberts: personatge de reconegut prestigi entre el públic britànic, expert en turisme, periodista de la BBC, CNN i Sky TV.
Els esportistes confirmats a dia d’avui són Chris Hoy, esportista britànic que va competir en ciclisme en la modalitat de pista, especialista en les proves de velocitat i keirin. Sis vegades campió olímpic i onze vegades campió mundial, és el ciclista de pista més llorejat de la història, i juntament amb el seu company d'equip Jason Kenny, té el major nombre de medalles olímpiques en pista; Simon Cory Wright, cap de desenvolupament turístic de la PGA de Golf. Expert en màrqueting i gestió esportiva amb passió pel negoci de l'esport. Un pensador creatiu i estratègic amb un historial provat d'orientació d'estratègies reeixides i plans de negoci guanyadors per a les principals organitzacions esportives; i Joan Suasi, director de la Rafa Nadal Open.

L'esdeveniment anirà acompanyat de presentacions en vídeo dels productes cicloturisme, golf i tennis.

Pel que fa al perfil convidats, el públic objectiu és premsa britànica, agents turístics i, concretament, agències especialitzades en turisme esportiu, training-camps, organització i participació en esdeveniments, així com turisme actiu, especialment: ciclisme, triatlons, tennis, golf i multi esport.

 

Vídeos

wtm