Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca es posiciona com a destinació líder per al mercat nacional

Mallorca es posiciona com a destinació líder per al mercat nacional

(19/07/2021)

El Consell de Mallorca i Newblue, l'operador de viatges especialitzat en Carib i Illes del grup World2Meet, han presentat una acció per desenvolupar una campanya de publicitat per generar un fort impacte promocional de Mallorca en el mercat espanyol. La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, el conseller de Turisme i President de la Fundació Mallorca Turisme, Andreu Serra, i el conseller delegat de W2M, Gabriel Subías, han presentat aquest matí els detalls d'aquesta acció. 

L'estratègia dissenyada es durà a terme mitjançant una campanya de publicitat potent en diversos mitjans i xarxes socials. Així mateix, es generarà material promocional específic i la distribució d'una newsletter dirigida a 8.000 agències de viatge d'Espanya i Portugal, entre altres. 

La presidenta ha destacat que «la feina de promoció del Consell ha estat clau per poder obrir temporada i la intensificam per poder-la allargar, amb un pla de xoc que té com a objectiu incentivar l’arribada de turistes. En aquest cas, amb una campanya durant tot el mes de juliol centrada en el turisme nacional, un dels prioritaris per a Mallorca i més encara donada la conjuntura actual, tenint en compte sempre que ho hem de fer amb prudència i mantenint les garanties de seguretat».

Gabriel Subías, CEO del grup W2M, ha destacat «ens trobem en una situació en la qual hi ha molta gent que no sap on viatjar, perquè no hi ha destinacions amb seguretat, i la nostre feina és posar de relleu l'oferta hotelera i la destinació de Mallorca i unir-ho a aquesta demanda. L'ingredient d'aquesta campanya és l'oferta que té Mallorca, més exitosa que mai, perquè afegeix a la seguretat de l'illa una oferta molt atractiva per al viatger peninsular».


Característiques de la campanya

S’ha creat un paquet especial en una selecció d'hotels de Mallorca amb ofertes per a tot l'estiu. A més, reservant abans del 31 de juliol, els trasllats des de l'aeroport i a l’aeroport estan inclosos sense cost addicional.

Pel que respecta al pla de mitjans, la campanya estarà vigent fins a finals de juliol amb diferents peces: bànners, espots, vídeos, reportatges i branded content. El ventall d'insercions contempla publicacions en mitjans especialitzats en turisme i en xarxes socials, però també ràdio, cadenes de televisió en línia, la plataforma Movistar+ i revistes lifestyle líders en el mercat, amb l'objectiu de ser referents en el sector del viatge i poder posicionar Mallorca com a destinació estratègica. 

Aquesta planificació es completarà amb l'enviament de newsletter i material de divulgació a les 8.000 agències de viatge d'Espanya i Portugal que ofereixen el producte Newblue.

Així mateix, aquelles persones que reservin vacances a Mallorca es podran beneficiar d'altres avantatges que ofereix Newblue, centrades en un concepte de viatge que permet adaptar i flexibilitzar l'experiència de viatjar a Mallorca, amb multitud de serveis i possibilitats en destí.

Vídeo promocional: https://we.tl/t-78iou3eACc 

Vídeos

New Blue