Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca acull la reunió anual de l’associació internacional de MICE, l’ICCA

Mallorca acull la reunió anual de l’associació internacional de MICE, l’ICCA

(15/10/2021)

L'Associació Internacional de Congressos i Convencions (ICCA) ha celebrat la seva reunió anual a Mallorca entre el dimecres 13 d’octubre fins avui dia 15. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, i la directora insular del ram, Lucía Escribano, han mantingut una trobada de feina amb els participants, representants del que es coneix com a turisme de negocis o MICE. 

El programa previst per a aquests professionals ha estat intens i ha inclòs, a més de les reunions professionals al Palau de Congressos de Palma, la visita a espais idonis per a l’organització d’esdeveniments i a llocs icònics de l’illa, on també s’han duit a terme altres sessions de networking i tallers.

Amb aquestes jornades celebrades a Mallorca, l’illa s’ha presentat als representants de MICE com una destinació regida per criteris irrenunciables de sostenibilitat social, econòmica i mediambiental, en la qual el sector turístic, tant des del punt de vista públic com privat, s'uneix per oferir el millor per a la celebració de congressos i esdeveniments.

Per tant, els participants han pogut comprovar de primera mà el nivell alt d'especialització, la llarga trajectòria dels professionals del sector, l’entorn natural privilegiat i les instal·lacions excel·lents adaptades a les diferents necessitats dels MICE. Tots aquests són elements que posicionen Mallorca com el lloc ideal per a acollir esdeveniments, convencions i congressos. Precisament, cal destacar que el producte MICE encaixa amb un dels objectius fonamentals de promoció turística per a Mallorca: la desestacionalització. 

Aquesta oferta de professionalitat i instal·lacions es complementa amb unes connexions aèries i marítimes excel·lents, així com amb una oferta d’allotjament complementària variada i de qualitat. 

Rellevància de l’associació ICCA

Aquesta associació representa els proveïdors líders del món en la gestió, transport i allotjament de reunions i esdeveniments internacionals, i actualment comprèn més de 1.100 empreses i organitzacions membre en gairebé 100 països. Des de la seva fundació fa més de 50 anys, l’ICCA s'ha especialitzat en el sector de les reunions d'associacions internacionals.

Per això, la xarxa d'ICCA és única al món per a l’organització d’esdeveniments, ja que ofereix recursos en la selecció de la seu, consells tècnics, assistència en el transport de persones, planificació completa de congressos o serveis a mesura.