Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere 120 persones assisteixen a l’acte del Consell de Mallorca a Londres per promocionar l’illa com a destinació turística esportiva

120 persones assisteixen a l’acte del Consell de Mallorca a Londres per promocionar l’illa com a destinació turística esportiva

(03/11/2021)

Hi han participat esportistes de renom com Chris Hoy i Marcel Wüst

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, i la resta de delegació mallorquina han finalitzat l’estada a Londres en el marc de la World Travel Market amb una recepció a premsa especialitzada que ha tengut gran èxit. Entre altres autoritats, també hi ha assistit la presidenta del Govern balear, Francina Armengol. 

Mallorca s’ha presentat aquests dies al mercat britànic com una destinació turística per a la pràctica de l’esport, i aquesta estratègia ha culminat amb l’esdeveniment organitzat el dimarts horabaixa al prestigiós Sky Garden de Londres per mostrar el producte esportiu de la destinació a 120 persones, majoritàriament periodistes. El lema, «a year round training ground», pretenia promocionar l’illa com un destí per practicar esport i entrenar tot l’any, a nivell professional però també com a aficionats. 

Precisament, una de les fortaleses destacades durant l’acte és que l’illa s’està consolidant com a seu de referència per a esdeveniments esportius internacionals, com el Road to Mallorca i el Mallorca Open Golf; la Mallorca Championships (ATP) en tennis; les proves Mallorca Challenge i la UCI Track Championship de ciclisme, així com altres convocatòries esportives del més alt nivell, com la Zafiro Palma Marathon o l’Ironman. 

L’esdeveniment ha comptat amb un panell de presentació amb esportistes de renom: el ciclista olímpic britànic Chris Hoy i el ciclista alemany amb victòries al Tour de França, al Giro d’Itàlia i a la Vuelta, Marcel Wüst; que han estat acompanyats per Simon Cory Wright, cap de turisme de l’organització de golf PGA, i Joan Suasi de l'Acadèmia Rafa Nadal. Tots ells han exposat les seves experiències d’entrenament i competició a l’illa. La taula rodona ha estat moderada pel presentador de la BBC i expresident de BGTW (Gremi Britànic d’Escriptors de Viatge a Londres), Martin Roberts. A més, el ciclista olímpic Mark Cavendish ha enviat un missatge en vídeo. 

L’acte també ha permès fer networking (intercanviar i fer contactes), i ha comptat amb un tast de vi mallorquí.