Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La presidenta del Consell lliura els nomenaments com a funcionaris de carrera a 32 nous Bombers-Conductors.

La presidenta del Consell lliura els nomenaments com a funcionaris de carrera a 32 nous Bombers-Conductors.

(03/03/2023)

Els nous professionals del cos de Bombers de Mallorca se sumen a una plantilla que supera els 270 integrants, un cop han superat un procés de concurs-oposició i el curs basic.

El Consell de Mallorca ja disposa de 32 nous bombers-conductors que han guanyat la seva plaça de funcionari, i que es troben plenament operatius a disposició del cos de Bombers de Mallorca.

Aquest matí la presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada pel conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, I el director insular d’Emergències, Pedro Orfila, ha lliurat els certificats que acrediten la condició de funcionari de carrera als Bombers que han superat les proves del concurs oposició i disposen del curs bàsic aprovat.

Cladera ha felicitat els nous integrants del Cos de Bombers, per la seva nova condició de personal funcionari; “aquesta mateixa setmana, amb els efectes del temporal de neu, pluja i vent que hem tingut a Mallorca, s’ha tornat a demostra la importància de tenir un cos de Bombers professional i ben preparat, per donar seguretat a tota la població”, ha afirmat la presidenta del Consell.

Els 32 professionals dels Bombers de Mallorca que han pres possessió s’han integrat dins dels quadrants de feina dels 8 parcs de Bombers existents a Mallorca, i permeten reduir la incidència del treball interí dins del cos.

A aquest respecte, el Consell de Mallorca es troba immers en un procés de regularització de la funció pública, amb la convocatòria de 1.300 places de funcionari, entre el Consell, l’IMAS i l’ADT.

A més, dins de la política de millora constant de la qualitat de la funció pública, el Consell de Mallorca ha arribat a un acord per desplegar definitivament el sistema de carrera professional, que ha estat signat per unanimitat amb tots els sindicats que representen els treballadors en el marc de la Mesa General de Negociació del Consell. D’aquesta manera es garanteix a futur que cada treballador públic del Consell i dels seus ens afins pugui desenvolupar la seva carrera professional a mesura que incrementa experiència, formació, noves habilitats i objectius assolits, sense que això impliqui un canvi de lloc de feina.