Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La marxa «Respira-Net» arriba a Alcúdia per conscienciar sobre la prevenció de la salut respiratòria 

La marxa «Respira-Net» arriba a Alcúdia per conscienciar sobre la prevenció de la salut respiratòria 

(13/02/2022)

250 persones participen en la caminada saludable de 8 quilòmetres a la platja del Port d’Alcúdia, organitzada pel Consell de Mallorca

El Servei de Medicina Esportiva del Consell de Mallorca ha organitzat avui una jornada de prevenció de la salut respiratòria. La IV edició de la marxa saludable «Respira-Net» ha tengut lloc a la platja del Port d’Alcúdia amb una participació d'unes 250 persones. 

Es tracta d’una marxa esportiva suau, que s’ha celebrat a primera línia de mar en una ruta d’aproximadament 8 quilòmetres, que ha acabat amb diverses proves de revisió preventiva als participants –pulsioximetries per a la revisió de la saturació d’oxigen i freqüència cardíaca–, amb l’objectiu de conscienciar de la importància de la prevenció de malalties pulmonars. 

En la marxa, que estava oberta a la participació general, hi han pres part tant els usuaris locals del programa «Mou-te amb salut!» d’Alcúdia i Can Picafort, com les famílies que aquest cap de setmana fan activitats esportives a Alcúdia de la mà del Consell, dins de les jornades esportives familiars. 

Amb aquesta activitat arranca la temporada esportiva de les activitats de la institució.