Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La consellera Ribot qualifica el medi ambient de “prioritat a l’agenda institucional” en el lliurament dels premis d’Ecovidrio

La consellera Ribot qualifica el medi ambient de “prioritat a l’agenda institucional” en el lliurament dels premis d’Ecovidrio

(22/10/2019)

L’Ajuntament de Palma reb la bandera verde com el municipi que més ha reciclat envasos de vidre durant l’estiu de 2019


La vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha assegurat que el medi ambient “ha deixat de ser una paraula per convertir-se en prioritat a les institucions”. La titular del departament del Consell ha fet aquestes declaracions durant el lliurament dels guardons concedits per l’empresa Ecovidrio a diversos ajuntaments de Mallorca. 

Els ajuntaments de Muro, Santa Margalida, Santanyí, Manacor, Llucmajor i Palma han estat premiats per les seves campanyes de recollida i reciclatge de residus de vidre durant la present campanya d’Ecovidrio. Els portaveus d’aquesta entitat han treballat amb més d’una vintena de municipis de Mallorca i més de 2.600 representants del sector Horeca (Hotels, restaurants i cafeteries).
Pel que respecta al conjunt de les lles Balears, s’ha aconseguit augmentar la recollida selectiva d’envasos de vidre fins un 11.7% que l’any 2018.
 

Vídeos

Lliurament dels premis d’Ecovidrio