Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Expedia dóna a l'IMAS material per als seus centres de la Xarxa d'Inserció Social

Expedia dóna a l'IMAS material per als seus centres de la Xarxa d'Inserció Social

(31/10/2017)

L'agència de viatges online ha recollit tovalloles, jocs de llençols o mantes, entre d'altres, de diferents hotels amb els quals treballa a Mallorca.

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) ha rebut aquest migdia un lot de material que la delegació mallorquina de l'agència online de viatges nord-americana Expedia ha recollit als diferents hotels amb els quals treballa a l'illa, una iniciativa que s'emmarca dins el projecte solidari “day of caring”. Tot el material, principalment roba de llit, ha estat lliurat a l'IMAS per tal de repartir-lo entre els seus centres d'acollida de la xarxa d'inserció social.

 

En concret, Expedia ha fet entrega de tovalloles, mantes, jocs de llençols, cobrellits i edredons que es troben en perfecte estat però que els hotels renoven al final de la temporada turística. El centre per a persones sense sostre Ca l'Ardiaca, que s'inclou dins la xarxa d'inclusió social de l'IMAS, ha estat el lloc on al llarg del dia d'avui s'ha fet efectiu el lliurament de tot el material. El responsable del centre ha agraït els treballadors de l'agència la seva tasca en la recollida i lliurament d'aquest material.

 

El “day of caring” és una iniciativa solidària que es duu a terme a diversos països i que té com a principal objectiu col·laborar i ajudar de forma activa en les comunitats en les que Expedia te oficines instal·lades. Els treballadors de l’empresa duen a terme personalment i de forma voluntària una activitat social, que va des de la recaptació de doblers fins a iniciatives més concretes com la que s'ha duit a terme en aquest cas per quart any consecutiu.